Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Αmbert alert: Εξαφανίστηκε 4χρονη στην Καλλιθέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός ανήλικου κοριτσιού από την Καλλιθέα. Τα ίχνη της 4χρονης χάθηκαν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, με το “Χαμόγελο του Παιδιού” να εκδίδει “ambert alert” το απόγευμα της Παρασκευής (26/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στις 21/11/2021, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Αθηνά Χιτζάζι, 4 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε υλοποίηση της από 26/11/2021 με αρ. πρωτ. 1052/2/133-α παραγγελίας της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Αθηνά Χιτζάζι έχει καστανά μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.19 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινο μπουφάν, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ