Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Λοχίας έφτυσε τραπεζικό υπάλληλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια επεισοδιακή συναλλαγή συνέβη σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» ένα 40χρονο λοχία. Ο στρατιωτικός όχι μόνο αρνήθηκε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης Covid-19, αλλά έφτυσε τραπεζικό υπάλληλο και το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με το militaire.gr ο λοχίας  φάνηκε με το «καλημέρα» να μην είναι συνεργάσιμος, καθώς αρνήθηκε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης Covid-19.

Και κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου. Όταν η υπάλληλος του τραπεζικού καταστήματος του είπε να μην φύγει από την έξοδο κινδύνου γιατί έχει συναγερμό, εκείνος απάντησε  «δεν μπορείς να μου μιλάς», σηκώνοντας το χέρι του απειλητικά. Στη συνέχεια ο 40χρονος κατέβασε τη μάσκα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών έφτυσε την υπάλληλο στο λαιμό και στη μπλούζα της. Αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια.

Πελάτες στην τράπεζα που είδαν το περιστατικό τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν σε απόσταση 100 μέτρων από την τράπεζα.

Ο  40χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αποκαλύφθηκε ότι υπηρετεί στον στρατό ως λοχίας. Η υπάλληλος αλλά και η τράπεζα υπέβαλαν μήνυση, ενώ ο Λοχίας φαίνεται ότι υποστήριξε ότι είναι ψυχικά ασταθής.

Αυτή τη στιγμή κρατείται μέχρι ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας να ορίσει δικάσιμο για το Στρατοδικείο.

Στο μεταξύ, αργότερα στην τράπεζα, οι αστυνομικοί βρήκαν στα πράγματά του, που τα άφησε πάνω στον πανικό του τρέχοντας, ότι διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρότι αρνήθηκε να το επιδείξει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ