Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Καταγγελία στο newscenter: Ακυρώνουν εμβολιασμούς για οικονομία στα εμβόλια;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που η κυβέρνηση κάθε μέρα απευθύνει εκκλήσεις στους πολίτες της χώρας να εμβολιαστούν, με τα κρούσματα, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους να χτυπάνε «κόκκινο» κάθε μέρα, την ίδια ώρα ακυρώνει εμβολιασμούς για να μην σπαταλήσει δόσεις και φιαλίδια εμβολίων.

Όπως καταγγέλλει στο newscenter.gr ο αναγνώστης μας, Νίκος Π., είχε κλείσει σήμερα ραντεβού για ενισχυτική δόση σε εμβολιαστικό κέντρο (νοσοκομείο) των βορείων προαστίων της Αττικής, καθώς το καλοκαίρι είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο J&J. Ο Νίκος Π. είχε προγραμματίσει το ραντεβού του για τις 9 το βράδυ, όταν σχόλαγε από την δουλειά του, και μάλιστα από το εμβολιαστικό κέντρο του είχαν υπενθυμίσει από μέρες το ραντεβού του, στέλνοντάς του επίμονα μηνύματα. Μια ώρα ωστόσο προτού πάει στο εμβολιαστικό κέντρο, δέχτηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο για να του ακυρώσουν το ραντεβού, καθώς όπως του ανέφεραν, είχαν ακυρωθεί οι προηγούμενοι εμβολιασμένοι που είχαν προγραμματιστεί νωρίτερα και δεν μπορούσαν να ανοίξουν φιαλίδιο για εκείνον γιατί θα σπαταλούσαν τέσσερις δόσεις! Τότε ο νεαρός εργαζόμενος, διαμαρτυρήθηκε και τους ρώτησε πού θα μπορούσε να αναφέρει το περιστατικό. Ακολούθησε η γνωστή σε όλους γραφειοκρατία όπου ο ένας «έριχνε το μπαλάκι» στον άλλον, καθώς ο Νίκος Π. κάλεσε τον ΕΟΔΥ ο οποίος τον παρέπεμψε στο υπουργείο Υγείας ή στην Υγειονομική Περιφέρεια που ανήκει το εμβολιαστικό του κέντρο. Επικοινωνώντας με την ΥΠΕ, βρήκε τον θυρωρό όπου τον παρέπεμψε σε υπεύθυνους εκεί αλλά από ΔΕΥΤΕΡΑ!

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν

  1. Δεν έχει προβλέψει η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας τέτοιου είδους περιστατικά;
  2. Δεν φτάνουν οι δόσεις των εμβολίων και φοβούνται να χαραμιστούν τέσσερις δόσεις την ώρα που περισσότερο από το 35% του πληθυσμού παραμένει ανεμβολίαστο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί με ενισχυτικές δόσεις;
  3. Πώς γίνεται να ακυρώνουν ραντεβού μόλις μια ώρα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού;

Κ.Ι

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ