Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Διαρρήκτες επιχείρησαν να ανοίξουν το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη – Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Iron Mike ήταν μέσα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απόγευμα της Κυριακής ο Iron Mike επέστρεφε στο σπίτι του όταν είδε έναν νεαρό να πηδάει τα κάγκελα!

«Σχεδόν προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό μου. Τον βλέπω, σταματάω δίπλα του, δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου και του λέω «Τι κάνεις εκεί;». Με το που με βλέπει, ενθουσιάζεται κιόλας. «Μάικ εσύ;». «Ναι του λέω εγώ. Εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί πηδάς τον τοίχο;». Μου λέει «τίποτα, τίποτα. Φωτογραφίες έβγαζα». Του λέω «φωτογραφίες για το instagram ή για να κλέψεις;» και τότε τραβιέται λίγο πίσω».

Στη συνέχεια, όπως ανάφερε στο protothema.gr, ο Μιχάλης Ζαμπίδης τον πλησίασε και τότε είδε ένα ακόμη άτομο το οποίο είχε πάει από την πίσω πλευρά και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα.

«Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά»

«Είχε ένα κατσαβίδι όμως δεν τα κατάφερε γιατί οι πόρτες του σπιτιού μου είναι έτσι φτιαγμένες που πρέπει να τις γκρεμίσεις για να μπεις μέσα. Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω «Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ».

Μου λέει εντάξει και φωνάζει και τον άλλο τον συνέταιρο και του λέω «Εδω είναι το σπίτι μου»».

Για καλή τους τύχη ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing δεν εφήρμοσε επάνω τους όσα γνωρίζει αλλά είχε ειδοποιήσει ήδη την Αστυνομία.

«Ήρθαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ μετά απο πέντε λεπτά, τα παιδιά ήταν πράγματι πολύ γρήγοροι, εμείς είχαμε πάρει φωτογραφίες και στοιχεία ακόμη και από το μηχανάκι που είχαν παρκάρει πιο κάτω και μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να τους εντοπίσουν γιατί ένα λεπτό πριν έρθει η Αστυνομία, έφυγαν».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ