Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Στα αζήτητα η 23χρονη έγκυος που αγνοούταν- Βρέθηκε νεκρή μετά από ένα μήνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 23χρονης εγκύου η οποία αγνοούνταν από τις αρχές του Οκτώβρη στην περιοχή της Κυψέλης. Η νεαρή έγκυος και μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη βρισκόταν ένα μήνα στα αζήτητα.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το “Χαμόγελο του Παιδιού”, το οποίο ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Φωτεινής Μπακογιώργου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Την Τετάρτη (24/11) το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη, μέσω της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” , ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

tounel

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ”, η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο “Missing Alert”, το οποίο είχε ενεργοποιηθεί για τη νεαρή μητέρα τριών παιδιών και εγκυμονούσα είχε αναφέρει πως η 23χρονη “ήταν ένα άτομο που δεχόταν βία. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει θεαθεί χτυπημένη στην περιοχή την οποία εξαφανίστηκε. Έχει θεαθεί να επαιτεί.. Αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, δυο αναφορές για τα ανήλικα τέκνα της αγνοούμενης. Είναι τρία παιδιά, από 1,5 έως 4 ετών και οι αναφορές αφορούσαν την κακοποίησή τους, όχι όμως από την ίδια αλλά από τρίτα άτομα τα οποία συνοικούσαν μαζί της. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ανηλίκων, όπως θέλει η διαδικασία και τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από την οικία τους βάσει κοινωνικής έρευνας, η οποία έκρινε ότι έπρεπε να απομακρυνθούν”. Κατέληξε λέγοντας μάλιστα, πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ