Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Με covid-19 ο τριπλά εμβολιασμένος Νίκος Στραβελάκης – Δεν φάνηκε στο rapid – Ολοι τρέχουν τώρα για τεστ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανικός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, καθώς πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή του Σαββατοκύριακου, Νίκο Στραβελάκη, να νοσεί.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης έκανε κανονικά το δελτίο το Σαββατοκύριακο και ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους.

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλές συζητήσεις, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα το Σάββατο και παρόλα αυτά πήγε κανονικά στην εργασία του, αλλά φορώντας μάσκα.

Tα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και όταν έκανε τελικά το τεστ, φάνηκε ότι ήταν θετικός.

Ολοι οι εργαζόμενοι στον Σκάι αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς ώρες rapid test για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν κολλήσει.

Από το περιβάλλον του Νίκου Στραβελάκη εξηγούσαν σε συναδέλφους του πάντως, ότι μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα ο δημοσιογράφος- που μόλις είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου- επικοινώνησε με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματα είναι φυσιολογικά και οφείλονται σε αντιδράσεις της 3ης δόσης. Τον καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γι’ αυτό και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Τα συμπτώματα επέμειναν και ο δημοφιλής παρουσιαστής έκανε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

Παρα ταύτα και μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού κ. Μπεχράκη, έκανε και τεστ PCR και τότε μόνο βγήκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ