Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Λουτράκι: Δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού και του έστρωσαν τραπέζι δίπλα στο κύμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επάνω στη θάλασσα έστρωσαν τραπέζι για ένα πελάτη τους οι υπεύθυνοι εστιατορίου στο Λουτράκι, καθώς δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο συμπαθέστατος κύριος μπαίνοντας στο κατάστημα ενημερώθηκε από τον καταστηματάρχη ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μη εμβολιασμένους ή μη νοσήσαντες, σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών, μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να ψάχνει για ανοιχτό φαρμακείο, προκειμένου να κάνει rapid test.

Όμως, δεν βρήκε κάποιο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω στο εστιατόριο, όπου τον περίμενε η παρέα του, η οποία είχε ήδη παραγγείλει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το loutraki365.gr, προσπάθησε να πείσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, να τον αφήσει να περάσει εντός του εστιατορίου χωρίς να έχει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όμως η προσπάθειά του απέβη άκαρπη.

Έτσι, ο 45χρονος άνδρας, κατέληξε να τρώει μόνος του στην παραλία του Λουτρακίου. Μάλιστα, στο τέλος, του σέρβιραν και γλυκό, όπως κάνουν σε όλους τους πελάτες τους!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ