Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Πλαστά πιστοποιητικά covid-19: «Σάλτσες» τα περί εγκληματικής οργάνωσης» – Ξεσπά ο δικηγόρος της 44χρονης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έντονα αποδοκιμάζει το κατηγορητήριο σε βάρος της 44χρονης διοικητικής υπάλληλου του Κέντρου Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας ο δικηγόρος της. Η 44χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία αδικημάτων, ορισμένα κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Η  44χρονη φέρεται να βρίσκεται μεταξύ του πυρήνα των τεσσάρων – πέντε ατόμων που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροληψίας για τα πλαστά πιστοποιητικά covid-19, ενώ έχει τεθεί σε 1 χρόνο αργία ενώ εκκρεμεί το ενδεχόμενο της οριστικής της απόλυσης.

«Πρόκειται για πομφόλυγες και τα συναφήματα του Εσωτερικών Υποθέσεων. Εγκληματική οργάνωση το λέμε τώρα για να βάλουμε και λίγες σάλτσες για να σερβίρουμε καλύτερα το ψητό» απαντά ο δικηγόρος της, κ. Νίκος Αρβανιτάκης.

Όπως ισχυρίζεται μιλώντας στο newsit.gr, ο δικηγόρος της 44χρονης, οι κατηγορίες που φέρεται να αντιμετωπίζει η πελάτισσα δεν πρόκειται να σταθούν στο δικαστήριο.

«Τα περί εγκληματικής οργάνωσης και ξεπλύματος και τέτοιες ιστορίες είναι μόνο για αστυνομικά σενάρια. Έκαναν ας πούμε 5 αδέρφια μια βλακεία-ας το πούμε έτσι-και αλληλοβολεύτηκαν με εικονικούς εμβολιασμούς γιατί ήταν η αδερφή τους σε αυτόν τον χώρο. Συνεπάγεται αμέσως και εγκληματική οργάνωση; Η εγκληματική οργάνωση που προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν δεν υφίσταται έτσι όπως προσπαθούν να την χτίσουν».

«Δεν έχω το επίσημο κατηγορητήριο από την ανάκριση και σε πρώτη φάση αναμένουμε να μας καλέσει ο ανακριτής με την παραγγελία του εισαγγελέα. Δεν υπάρχει οικονομικό αντάλλαγμα για την πελάτισσα μου. Τώρα αυτοί πού το βρήκαν (το οικονομικό αντάλλαγμα) ας μας το πουν. Εγώ γνωρίζω ότι έκαναν εικονικούς εμβολιασμούς μεταξύ τους τα αδέλφια και τα άλλα άτομα προέκυψαν από στόμα σε στόμα και φτάσαμε σε τόσα άτομα. Η γυναίκα ομολόγησε κάποιες πράξεις εξαρχής. Είναι και καρκινοπαθής και το έκανε από πράξεις καθαρά αλτρουισμού. Ούτε χρηματίστηκε ούτε τίποτα. Ας έρθουν να μας πουν από πού πήρε λεφτά και πότε» πρόσθεσε ο κ. Αρβανιτάκης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ