Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Βρέθηκε ο ψαράς, που είχε χαθεί στη Σαλαμίνα – νοσηλεύεται στο Αττικόν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρέθηκε ο Έλληνας ψαράς, που αγνοούνταν στη Σαλαμίνα και νοσηλεύεται στο Αττικόν.

Για το γεγονός ότι χάθηκε ψαράς στην περιοχή ενημερώθηκε νωρίς το πρωί η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 77χρονος Έλληνας ψαράς απέπλευσε με το σκάφος “ΑΜΑΡΛΕΝ” Λ.Π. 3602 για αλιεία στη θαλάσσια περιοχή “Ξένο – Στενό Φανερωμένης κι έκτοτε αγνοούνταν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος , ελληνική ακταιωρός κι ένα περιπολικό όχημα του λιμενικού σώματος – ελληνική ακταιωρός από ξηράς.

Ο 77χρονος εντοπίστηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, εντός του σκάφους, που επέβαινε, κοντά στην παραλία Ηλιακτή – θέση Φάρος”, ενώ στη συνέχεια τον παρέλαβαν διασώστες με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ”.

Εξάλλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, τις βραδινές ώρες από το λιμάνι της Σύμης στο λιμάνι της Ρόδου με περιπολικό σκάφος του λιμενικού, μία 85χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ