Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Τραγωδία με θύμα 8άχρονο κοριτσάκι στο Κερατσίνι – Τη συνέθλιψε η πόρτα εργοστασίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια τραγωδία με θύμα ένα οκτάχρονο κοριτσάκι συνέβη στο Κερατσίνι.

Το κοριτσάκι το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου ξέφυγε από την προσοχή των δικών του και επιχείρησε να μπει σε εγκαταστάσεις εργοστασίου της περιοχής. Όμως, εγκλωβίστηκε για ώρα σε συρόμενη ηλεκτρική μεταλλική πόρτα με αποτέλεσμα η μισή του πλευρά να κλειστεί μέσα κι η άλλη μισή έξω και να το συνθλίψει.

Το κοριτσάκι φαίνεται να μπήκε μέσα στο εργοστάσιο στις 17:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και έγινε αντιληπτό από υπάλληλο του εργοστασίου γύρω στις 17:50, οπότε και ενημερώθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου.

Όπως μετέδωσε το Mega, το παιδί δεν έγινε αντιληπτό για 20 ολόκληρα λεπτά, καθώς οι υπεύθυνοι νόμιζαν πως πρόκειται για «σακούλα». Όμως, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δεν πήγε κάποιος να τσεκάρει, τι ακριβώς συνέβαινε.

Μία ώρα αφότου το παιδί είχε εγκλωβιστεί, δηλαδή στις 18:30, μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με τον οδηγό να κλείνει ξανά την μεταλλική πόρτα και το παιδί να εγκλωβίζεται ξανά.

Γύρω στις 18:40, όταν στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος του κοριτσιού ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από εργαζόμενους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ