Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Χανιά: Σοκάρει η κατάθεση 19χρονου που κακοποιούταν σεξουαλικά από το δημοτικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του 19χρονου από τα Χανιά που είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και από την εποχή που πήγαινε στο δημοτικό σχολείο.

Το αγόρι με μέτρια νοητική στέρηση – η τραγική ιστορία του οποίου αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο και παρά του ότι σχετικές καταγγελίες είχαν γίνει πριν από 4 χρόνια, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr – ξεδιπλώνει τις μαρτυρικές αναμνήσεις του. Όπως προκύπτει από την τελευταία του κατάθεση στις Δικαστικές αρχές των Χανίων πριν από μόλις μια εβδομάδα ο 19χρονος, εκτός από τις αναφορές στον πατέρα του (ο οποίος έχει προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία) καταθέτει πως το κακοποίησαν σεξουαλικά 6 άντρες (με ονοματεπώνυμα), παραθέτει στοιχεία για 4 ιερείς, μιλά για μια γυναίκα με το μικρό της όνομα και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής χωρίς άλλα στοιχεία.

Η κατάθεση στις Δικαστικές αρχές

Όπως αναφέρει, από όταν ήταν στο δημοτικό υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση ενώ στην συνέχεια καταθέτει συγκεκριμένα ονόματα.

Καταθέτει για το που τον πήγαιναν οι ιερείς στους οποίους αναφέρεται με τα μικρά τους ονόματα.

Για το πώς έγινε η σεξουαλική του κακοποίηση– όπως αναφέρει – από δάσκαλο τον οποίο κατονομάζει, ενώ ήταν στην τουαλέτα του δημοτικού σχολείου.

Για το τι συνέβη με μια γυναίκα που αναφέρει το μικρό της όνομα, η οποία του έδωσε ναρκωτικά, ενώ και για μια ακόμη περίπτωση με έναν άντρα καταθέτει πως του έδωσε ναρκωτικά πριν τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Επίσης θυμάται με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό που – όπως κατέθεσε -συνέβη όταν ο πατέρας του τον είχε πάει σε ένα σπίτι όπου ένας άντρας τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Μετά όταν γύρισαν σπίτι, ο ίδιος ο πατέρας του τον έσπρωξε από την ταράτσα, με αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Ακόμη και πριν λίγους μήνες, λίγο πριν την επέμβαση των αστυνομικών αρχών, ο 19χρονος βίωνε ένα απίστευτο μαρτύριο στα χέρια ιερέα τον οποίο και κατονομάζει.

Με πληροφορίες από Flashnews.gr.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ