Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Απίστευτο περιστατικό! Πήγαν να τον συλλάβουν και τους έστειλε στο νοσοκομείο- Τρεις αστυνομικοί τραυματίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκούρα» τα βρήκαν τρεις αστυνομικοί της ΕΛΑΣ σήμερα το πρωί όταν μετέβησαν στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου και Ναυαρίνου στην Πάτρα για να συλλάβουν έναν 30χρονο που φέρεται πως προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες.

Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως ο 30χρονος όχι μόνο αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του το πρωί, αλλά τους κατάφερε τέτοια χτυπήματα και λαβές που οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κακώσεις και κατάγματα!

Τι συνέβη- Το περιστατικό

Μετά από τη μεγάλη αναστάτωση που είχε προκαλέσει στην Πάτρα ένας 30χρονος που χαράκωνε αυτοκίνητα σε δρόμους της πόλης, η ΕΛΑΣ ανέλαβε δράση και αφού είχε ταυτοποιήσει τον δράστη, τον εντόπισε και τον έπιασε σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Γεωργίου Ολυμπίου και Ναυαρίνου.

Ο φερόμενος δράστης τις προηγούμενες ημέρες προκαλούσε υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα ανάμεσα στο Σκαγιοπούλειο και τα Υψηλά Αλώνια.

Οι πληροφορίες του pelop.gr  αναφέρουν πως περίπου στις 11 το πρωί, η Αστυνομία έπιασε τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση οδηγώντας τις αρχές να καλέσουν ασθενοφόρο προκειμένου ο φερόμενος δράστης των φθορών σε αυτοκίνητα να α διακομιστεί στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ. Η διακομιδή του στο Νοσοκομείο θα γίνει ύστερα από εισαγγελική εντολή προκειμένου να σχηματιστεί ψυχιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του.

Με πληροφορίες από pelop.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ