Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Δυστύχημα στον Ηλεκτρικό με νεκρό και τραυματίες – Διακόπηκαν δρομολόγια – Bίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενας εργάτης νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στις γραμμές του ΗΣΑΠ μετά από βλάβη που σημειώθηκε σε βαγόνι για εργασίες λείανσης των γραμμών.

Ο νεκρός είναι Ελληνας και τραυματίες είναι ένας άλλος Ελληνας και ένας Αυστριακός μέλη του συνεργείου. Το δυστύχημα συνέβη στη γραμμή 1, γύρω στις 4:40 τα ξημερώματα, όταν ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα.

Οι επιβαίνοντες σε αυτή, επτά εργάτες, αναγκάστηκαν να πηδήξουν καθώς η μηχανή ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με άλλο τρένο στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Νίκος Χαιρέτας μιλώντας στην ΕΡΤ σήμερα η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια και Πειραιά και στα δύο ρεύματα μέχρι να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές, κάτι που όπως είπε δεν είναι εύκολο να πει κανείς πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία.

«Αυτό θα το εκτιμήσει η ομάδα εκτροχιασμού που θα φροντίσει για τη μετακίνηση της μηχανής που είναι στις γραμμές», είπε και ανέφερε πως γίνεται συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ για την ενίσχυση των συγκοινωνιών στο τμήμα που δεν θα κυκλοφορούν συρμοί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ