Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Πρωτοφανής υπόθεση: Ξεχασμένος επί εννέα μέρες στα ψυγεία του «Ελπίς» ο αγνοούμενος μηχανολόγος από την Ηλεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεχασμένος επί εννέα μέρες στο ψυγεία του νοσοκομείου «Ελπίς» χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή βρισκόταν ο 41χρονος Διονύσης Καλογερόπουλος.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».  Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του  από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε σημάνει Missing Alert, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Ο Διονύσης εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου  στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Επιλήφθηκε το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο. Ο μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι απλά, μπήκε στα αζήτητα!

Ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου έμενε. Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ