Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Κόρινθος: Μαζική επίθεση από 300 σφήκες σε 54χρονο εργάτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο ατύχημα είχε ένας 54χρονος χειριστικής χωματουργικού μηχανήματος στην Κόρινθο όταν του επιτέθηκε σμήνος από σφήκες.

«Την ώρα που έσκαβε για να φτιάξει το ρέμα, έπεσε πάνω σε ένα σμήνος σφηκών, γύρω στις 300 σφήκες που ήτανε κάτω απ’ τα μπάζα, όπου έγινε η επίθεση στο πρόσωπό του και στο σώμα του. Δεν ήταν αλλεργικό το σοκ, το φορτίο της νευροτοξίνης ήταν πολύ μεγάλο», περιέγραψε στο «Mega» η αδερφή του 54χρονου ενώ προσέθεσε«δεν ήταν αλλεργικός σε τσίμπημα σφήκας, τον έχει ξανατσιμπήσει σφήκα. Και ευτυχώς που ήτανε κοντά το νοσοκομείο, θα είχε χαθεί η ζωή του. Και ο υπάλληλος που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τον σκουντούσε ας πούμε, δεν ανταποκρινόταν, μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε μέχρι να φτάσει».

Η αδελφή του άτυχου άνδρα αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του 54χρονου: «Μεγάλο πρήξιμο, εδώ λίγο μας τσιμπάει κάτι και… φανταστείτε τώρα ένα σμήνος έτσι; Να πέφτει πάνω στο πρόσωπό σου, στο κεφάλι σου. Βγαίνουνε σφήκες ακόμα και απ’ τα ρούχα του. Είναι σταθερή η κατάστασή του, η γιατρός μας είπε εκεί ότι επειδή είναι σοβαρό, είναι το σοκ που τον πήγαμε χθες, σιγά σιγά πιστεύω μακάρι δηλαδή προσεύχομαι κι εγώ και όλοι μας να μην αφήσει κάποιο κατάλοιπο σε κάποιο όργανό του ή οτιδήποτε».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ