Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτη αναλγησία από την εφορία: Κατάσχεσε έξοδα κηδείας, για ρυθμισμένο χρέος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία καταγγελία που αποδεικνύει την αναλγησία του κράτους έκανε η κυρία Σταυρούλα Αντωνιάδου, η οποία είναι άνεργη και επιβιώνει με τα 200 ευρώ του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Η κυρία Αντωνιάδου έχασε τον πατέρα της και υποχρεώθηκε να δανειστεί για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας. Θα αποπλήρωνε το χρέος αυτό μόλις έπαιρνε τα χρήματα που δικαιολογεί το ταμείο του ως έξοδα κηδείας, που είναιι 733 ευρώ.

Στις 8 Νοεμβρίου πιστώθηκαν από το ταμείο τα χρήματα στον λογαριασμό της και όταν πήγε να τα πάρει για να πληρώσει το χρέος της διαπίστωσε ότι είχαν κατασχεθεί από την εφορία. Το αιτιολογικό ήταν ότι  έχει χρέος στην εφορία.

Όμως, όπως κατήγγειλε η κυρία Σταυρούλα Αντωνιάδου στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, το ύψους 2.000 ευρώ χρέος προς την εφορία έχει υπαχθεί σε ρύθμιση και αποπληρώνεται τακτικά, με δόση 32 ευρώ κάθε μήνα. Μάλιστα μέχρι σήμερα έχει καταβάλει 780 ευρώ στην εφορία και δεν έχει χάσει καμία δόση.

Ωστόσο η εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του ποσού που πιστώθηκε από το ταμείο του πατέρα της. Σημειώνεται ότι τα έξοδα κηδείας δεν υπάγονται στην κατηγορία των ακατάσχετων!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ