Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Σοκάρει η μαρτυρία της 20χρονης – Πήγε να ζητήσει δουλειά σε κατάστημα και ο ιδιοκτήτης επιχείρησε να τη βιάσει – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε η 20χρονη την περιπέτεια της όταν πήγε να ζητήσει δουλειά σε κατάστημα ενδυμάτων στον Βύρων. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας όλα άρχισαν στις 16:30 της Δευτέρας.

Η 20χρονη πέρασε το κατώφλι του καταστήματος ρούχων που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα και εκεί συνάντησε εναν άνδρα που της ειπε οτι είναι ο ιδιοκτήτης.

Αφού της έκανε κάποιες ερωτήσεις στη συνεχεια της ζήτησε να αλλάξει τα ρούχα της και να φορέσει απο το κατάστημα έτσι ώστε να την αξιολογήσει ως πωλήτρια.

Η κοπέλα το έκανε, τότε αυτός την πλησίασε και της ανέβασε το εσώρουχο, δήθεν για να το φτιάξει. Ομως δεν σταμάτησε εκεί. Της κατέβασε με τρόπο το παντελόνι, της ζήτησε να στηριχτει σε μια καρέκλα και πήγε απο πίσω της και της όρμησε ακουμπώντας τα γεννητικά του όργανα πάνω της.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ, έβαλε τις φωνές και αφού κατάφερε να ξεγλιστρήσει απο τα χέρια του και έφυγε τρέχοντας απο το κατάστημα και πήγε στην Αστυνομία οπου κατήγγειλε το συμβάν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ