Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Λαμία: Δάσκαλος-νταής έδειρε γονιό μέσα στο σχολείο, μπροστά στα παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου διακομίστηκε ο πατέρας του μαθητή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον δάσκαλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/11) σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όταν ο πατέρας του μαθητή ζήτησε το λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» που έχει έρθει από άλλο μέρος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το απαράδεκτο και σοβαρότατο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών.

Μάλιστα το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του τον νταή-δάσκαλο, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από το σχολείο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ