Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Βύρωνας: «Μη με ακολουθήσεις γιατί θα σου ρίξω» – Ανθρωποκυνηγητό για τον ληστή οδηγών λεωφορείων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρόμο σε οδηγούς λεωφορείων στις περιοχές Βύρωνα και Καρέα έχει σκορπίσει
ληστής ο οποίος καραδοκεί σε τερματικούς σταθμούς.

Υπό την απειλή όπλου τους αρπάζει χρήματα και κινητά τηλέφωνα και εξαφανίζεται.

Σήμερα το πρωί ακόμα ένας οδηγός λεωφορείου, έπεσε θύμα του.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, στις 7.40 το πρωί και ενώ το λεωφορείο και ο οδηγός βρίσκονταν στο τέρμα της γραμμης 211 στον Βύρωνα, ο άγνωστος φορώτας μάσκα προστασίας από τον κορονοιό, μπήκε στο λεωφορείο και αφού έλεγξε ότι εντός του οχήματος δε βρισκόταν κανένας άλλος, πλησίασε τον οδηγό και υπό την απειλή όπλου του ζήτησε τα λεφτά και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο οδηγός του απάντησε ότι δεν είχε κινητό και αναγκάστηκε να του δώσει τα 20 ευρώ που είχε μαζί του. Στην προσπάθειά του να σηκωθεί, ο ληστής του απάντησε «μη με ακολουθήσεις γιατί θα σου ρίξω».

Το περιστατικό κατήγγειλε ο τρομοκρατημένος οδηγός στο Α.Τ Δάφνης μαζί με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στην Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), Παναγιώτη Στάθη.

Είχε προηγηθεί πριν έξι ημέρες πολύ νωρίς το πρωί μία ακόμα ένοπλη ληστεία με θύμα οδηγό λεωφορείου της γραμμής 214 Ακαδημία – Ζωοδόχος Πηγή. Σε εκείνο το περιστατικό ο ληστής φορώντας κουκούλα είχε μπει στο όχημα και με την απειλή όπλου έκλεψε από τον οδηγό χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Λίγο νωρίτερα είχε εμφανισθεί στον οδηγό ως επιβάτης που ρωτούσε σε πόση θα αναχωρούσε το λεωφορείο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ