Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Βόλος: «Θα γίνει της άλλης Καρολαϊν» – Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία απειλεί την γυναίκα του δεύτερη φορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται για δεύτερη φορά ένας 50χρονος Βολιώτης. Αυτή τη φορά απείλησε την σύζυγο του ότι θα έχει την τύχη της… Καρολάιν!

Σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες, την περασμένη Παρασκευή ζήτησε από τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους να φύγουν από το σπίτι.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, την Δευτέρα η γυναίκα επέστρεψε χωρίς το παιδί μαζί της, χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για να της ανοίξει προκειμένου να πάρει κάποια πράγματά της. Τότε ο 50χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί. Ειδικότερα, της είπε ότι θα γίνει «της άλλης Καρολαϊν».

Εκείνη πήγε στην Αστυνομία, κατέθεσε μήνυση και ο 50χρονος συνελήφθη. Διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και εχθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το ποίο όμως ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, διότι απουσίαζε η μάρτυρας κατηγορίας.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 50χρονος απειλούσε την 41χρονη.

Το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συζύγου του. Τώρα σε συνδυασμό με την νέα απειλή του στην γυναίκα ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», το Δικαστήριο θεώρησε σοβαρή την απειλή του και αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος για να μην πλησιάσει τη γυναίκα μέχρι να γίνει η δίκη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ