Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Κοινωνικό κομμωτήριο στην Αθήνα: Δωρεάν φροντίδα σε φτωχές οικογένειες και αστέγους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άνοιξε το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» του Δήμου Αθηναίων, μια νέα δομή του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης και προσφοράς δωρεάν υπηρεσιών σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Η δομή προσφέρει δωρεάν κούρεμα και ξύρισμα σε άστεγους συμπολίτες, αλλά και σε οικογένειες που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες στην καθημερινότητά τους.

Ο χώρος βρίσκεται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης) και δημιουργήθηκε με την χορηγία του κλάδου επαγγελματικών προϊόντων της εταιρείας ιδιωτικής εταιρίας.

κοινωνικό κομμωτηριο 1

Το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» θα λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές, σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Σταυρόπουλο, γνωστό ως Anber -έναν επαγγελματία κομμωτή, που έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο σε ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη.

Στόχος όλων όσοι εμπλέκονται σε αυτή την πρωτοβουλία είναι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους, να μπορέσουν, στα χέρια των έμπειρων επαγγελματιών, «να αισθανθούν το ενδιαφέρον και τη φροντίδα που έχουν ανάγκη στην καθημερινή τους ζωή».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ