Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση του ΚΙΝΑΛ για κατευθυνόμενες από την κυβέρνηση δημοσκοπήσεις – Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαφή επίθεση προς τις δημοσκοπικές εταιρείες τις οποίες αποκαλεί κατευθυνόμενες από την κυβέρνηση κάνει το Κίνημα Αλλαγής και ενώ σε καθημερινή βάση βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημοσκοπικές μετρήσεις που φέρνουν συνεχώς τον φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση, Ανδρέα Λοβέρδο να προηγείται με ικανή διαφορά των εσωκομματικών του αντιπάλων για την προεδρία.

«Συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών, επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγή, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ. Με υποταγμένο σε αυτήν, στρατηγικό και πολιτικό λόγο», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Ταυτόχρονα εξαπολύει ευθεία επίθεση στην δεξιά αναφέροντας ότι «το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά».

«Οι ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου μας μετά την εισήγηση της αείμνηστης Προέδρου Φώφης Γεννηματά, συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική ταυτότητα, πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις« τονίζει η ανακοίνωση και καταλήγει.

«Αυτό σημαίνει ανοιχτό μέτωπο τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ