Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Παιχνίδια της μοίρας: Ο συνήγορος του δολοφόνου στον Βόλο είχε βρει την μητέρα του δολοφονημένη με 20 μαχαιριές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη πήρε ο 39χρονος ο οποίος σκότωσε την 75χρονη νονά του στον Βόλο. Όπως είπε στους αστυνομικούς το μοιραίο βράδυ είχε κάνει χρήση κοκαϊνης.

Σε λίγες μέρες, επρόκειτο να δικαστεί για εμπρησμό παραλιακού κέντρου.

Όπως φέρεται να είπε ο 39χρονος, το βράδυ πριν το έγκλημα κατανάλωσε 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Την επόμενη μέρα πήγε στο σπίτι της νονάς του και της ζήτησε 2.000 ευρώ. Όπως φέρεται να της είπε, ήθελε τα χρήματα επειδή δεχόταν απειλές από κάποιους στους οποίους χρωστούσε, αναφέροντας ότι είχε χρεωθεί στον παράνομο στοιχηματισμό. Η γυναίκα αρνήθηκε.

Ο 39χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς έκανε και πάλι χρήση κοκαϊνης. Αμέσως μετά πιάστηκε στα χέρια με τη νονά του και όταν η άτυχη γυναίκα έπεσε στο πάτωμα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο από την κουζίνα και την έσφαξε. Μέσα στο σπίτι, σε άλλο δωμάτιο, βρισκόταν και ο γιος της άτυχης γυναίκας.
«Δεν ήθελα να σκοτώσω και γι’ αυτό δεν είχα πάει στο σπίτι με όπλο» υποστηρίζει στους αστυνομικούς. Όπως είπε το έγκλημα που διέπραξε αποκαλύφθηκε όταν ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και έκανε γνωστό το μέρος που είχε αφήσει το πτώμα της νονάς του.

Ο συνήγορος

Το έργο της υπεράσπισής του έχει αναλάβει ένας δικηγόρος, Γιάννης Μηλίνης, ο οποίος είχε χάσει τη μητέρα του με παρόμοιο τρόπο, σε ένα έγκλημα που το 2009, συντάραξε τον Βόλο και ολόκληρη τη χώρα.

Η μητέρα του, Νίκη Μηλίνη, στις 12 Αυγούστου 209, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Νέα Ιωνία Βόλου. με 20 μαχαιριές από τον γιο της, ο οποίος σήμερα καλείται να παραμερίσει ότι έχει βιώσει και να υπερασπιστεί έναν άνθρωπο που ομολόγησε ότι σκότωσε μια μητέρα με 42 μαχαιριές.
Η 69χρονη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες και βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα.

Έφερε 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια. Δώδεκα χρόνια μετά, ο δολοφόνος της Νίκης Μηλίνη παραμένει άγνωστος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ