Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Λάρισα: Στον λεκέ του φορέματος ψάχνουν τα ίχνη του βιαστή της εκπαιδευτικού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον εισαγγελέα Λάρισας αναμένεται να εμφανιστεί ο προϊστάμενος της υπηρεσίας εκπαίδευσης, ο οποίος αντιμετωπίζει καταγγελίες για βιασμό, από μία καθηγήτρια, υφιστάμενή του. Το περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι εκπαιδευτικοί επρόκειτο να πάνε μαζί σ΄ένα δείπνο με συναδέλφους. Όμως, σύμφωνα με τις καταγγελίες της καθηγήτριας, ο προϊστάμενός της τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο. Στο πλαίσιο της έρευνας, που διεξάγεται, ελέγχθηκε το φόρεμα της εκπαιδευτικού.

Ο γενετικός έλεγχος έδειξε το χρωμόσωμα ενός άνδρα. «Προσκομίστηκαν στα εργαστήρια μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά μεταξύ των βιολογικών υλικών και υπάρχει γενετικό υλικό dna τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι άνδρας. Το αποτέλεσμα είναι αξιοποιήσιμο για συγκριτικές μελέτες» δήλωσε ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος.

Η γυναίκα περιέγραψε στην έγκλησή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, τον εφιάλτη, που έζησε. Όπως δήλωσε αισθάνεται «αηδία, φόβο και ενοχές» ενώ πρόσθεσε: «Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Οι στιγμές που είμασταν μαζί». Όπως είπε, ο φερόμενος ως βιαστής της «επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί».

Με πληροφορίες από: STAR

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ