Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Εξιχνιάστηκαν άλλες 6 διαρρήξεις σε σπίτια στα νότια προάστια και τη Θεσσαλονίκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ μακριά χέρια φαίνεται, πως είχαν τελικά οι δυο διαρρήκτες, που συνελήφθησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο έχοντας στην κατοχή τους όπλα, τιμαλφή και χρήματα μέχρι κουταλάκια του γλυκού πολυτελείας!

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν ακόμη 6 περιπτώσεις κλοπών από σπείρα διαρρηκτών, που ρήμαζε σπίτια κυρίως στα νότια προάστια της Αττικής αλλά είχε στρέψει το ενδιαφέρον και σ΄άλλες περιοχές της Αττικής, ακόμη και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ταυτοποιήθηκε, πως οι δυο διαρρήκτες είχαν ρημάξει άλλα 6 σπίτια και διαμερίσματα σε Γλυφάδα, Μοσχάτο, Αργυρούπολη, Καισαριανή καθώς και στη Θεσσαλονίκη.15092021paroysiasi001

Η σπείρα διαρρηκτών αποτελούμενη από τον Γιώργο Μουκάνη και τον Γιώργο Ζωγράφο είχε καταφέρει έτσι, ν΄ αποσπάσει τουλάχιστον 52.000€. Τα χρήματα αυτά,  έρχονται να προστεθούν σε άλλα 700.000€, που είχαν κλέψει από 9 κατοικίες, μαζί με χρυσαφικά κι άλλα αντικείμενα.

Στο στόχαστρο του 31άχρονου και του 27άχρονου είχαν μπει συστηματικά κατοικίες και διαμερίσματα σε: Βουλιαγμένη, Άλιμο, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο ενώ η δράση τους έφτασε έως τους Άγιους Αναργύρους Αττικής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ