Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της πληγείσας Βόρειας Εύβοιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει 30 ώρες θα συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητα των παιδιών και των εφήβων της Βόρειας Εύβοιας

Με το σύνθημα «η λύση είσαι εσύ», σήμερα Σάββατο 6 και αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου, το Δίκτυο Νέων «Connect Your City», η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας, «Αργώ» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic», διοργανώνουν διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο, τα έσοδα του οποίου, θα διατεθούν για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας.

Αναφερόμενος σ΄αυτήν την πρωτοβουλία, ο συντονιστής του «Fabric Republic», Νίκος Μπαλτάς, σχολίασε: «Σε μία τέτοια καταστροφή, η κοινωνία οφείλει να σταθεί αρωγός. Και ασφαλώς, ως κοινωνία των πολιτών, δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε όλα. Όμως κάλλιστα, μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά του τόπου, λίγο πιό ευτυχισμένα».

Σ΄ αυτόν τον διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο, θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς δεκάδες Ελληνες καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διάφορους χώρους, σε μία εκδήλωση που θα διαρκέσει 30 ώρες και κατά την διάρκεια της οποίας, θα συγκεντρώνονται χρήματα, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητα των παιδιών και των εφήβων της Βόρειας Εύβοιας.

Ο διαδικτυακός σύνδεσμος για την παρακολούθηση του τηλεμαραθωνίου, είναι help.liveon.tech

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ