Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Πυροσβέστης στο χειρουργείο πολύ σοβαρά τραυματισμένος από την επίθεση των ΜΑΤ με κρότου-λάμψης στη συγκέντρωση στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτή την ώρα ένας πυροσβέστης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο τραυματισμός είναι ιδιαίτερα σοβαρός και είναι σε εξέλιξη λεπτή χειρουργική επέμβαση.

24895164 scaled

Νωρίτερα οι «ήρωες του καλοκαιριού» δέχτηκαν αναίτια και αήθη επίθεση από τα ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας με πολλά χημικά και την αύρα η οποία επιχείρησε να τους απωθήσει από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Οι πυροσβέστες που όλο το καλοκαίρι έδιναν τιτάνια μάχη γιοα να σώσουν ζωές και περιουσίες με πενιχρά μέσα λόγω της κυβερνητικής αδιαφορίας, είχαν συγκεντρωθεί με σειρά αιτημάτων και ζητώντας να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Μια αντιπροσωπεία τους μπήκε στο υπουργείο και κατάφεραν να δουν για μερικά λεπτά μόνο τον υφυπουργό, Ευάγγελο Τουρνά στον οποίο παρέδωσαν ψήφισμα τους.

Ο υφυπουργός τους απάντησε ότι θα το μελετήσει, αλλά δεν δεσμεύθηκε σε τίποτα ως προς τα αιτήματα τους, ενώ ο υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης ήταν άφαντος.

Εξοργισμένοι οι πυροσβέστες αποδοκίμασαν έντονα την στάση του υφυπουργού και προχώρησαν σε αποκλεισμό των δύο ρεύματων κυκλοφορίας της Κηφισσίας.  Ακολούθως απελευθέρωσαν την κυκλοφορία και άρχισαν να  κλείνουν περιμετρικά τις εισόδους του υπουργείου.

24895668 scaled

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί διερχόμενοι οδηγοί με τον τρόπο τους επιδοκίμασαν τους συγκεντρωμένους πυροσβέστες κορνάροντας περνώντας από την Κηφισίας . ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έπνιξε στα χημικά τους ήρωες των πυρκαγιών

24895669 scaled

Διαβάστε επίσης:  Επίθεση με χημικά και «κανόνια» νερού στους Πυροσβέστες 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ