Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Αγρότες και κτηνοτρόφοι πολιορκούν την Αθήνα, η ηγεσία του υπουργείου σε φόρουμ του Συνδέσμου Βιομηχανιών!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιορκούν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες της Κρήτης, ενώ παράλληλα στην πλατεία Συντάγματος γίνεται μαζικό συλλαλητήριο σταφιδοπαραγωγών από την Πελοπόννησο. Οι αγρότες κατέβηκαν στην Αθήνα για να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να ακούσει τα αιτήματά τους, καθώς οι τιμές των προϊόντων τους μειώνονται και η κυβέρνηση αδιαφορεί.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων και των αγροτών από την Κρήτη έγινε δεκτή από τον υφυπουργό, Σίμο Κεδίκογλου, ενώ οι σταφιδοπαραγωγοί ζητούν άμεση παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας, αλλά βλέπουν μπροστά τους μόνο τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

24894959

Οι σταφιδοπαραγωγοί ζητούν να αποσυρθεί το αναγνωρισμένο απόθεμα σταφίδας, που είναι 5.000 τόνοι, και τη λήψη μέτρων για να σταματήσει η κερδοσκοπία.

Ωστόσο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, προτίμησε να απουσιάζει από το υπουργείο αυτή τη μέρα και συμμετέχει στο Thessaloniki Summit 2021, που διοργανώσει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, όπου έδωσε διαβεβαιώσεις για την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ