Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Κυρώσεις σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ που δεν υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την εφαρμογή κυρώσεων σε όσους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ δεν έχουν εμβολιαστεί και αρνούνται να υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό εξήγγειλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνικών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σκόδρας. Όπως σημείωσε, ελπίζει ότι οι κυρώσεις θα λειτουργήσουν παιδευτικά «ώστε να εμβολιαστούν όλοι για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».

«Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι από τους εργαζομένους που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν τηρούν την υποχρέωσή τους απέναντι στους συμπολίτες και στους συνανθρώπους τους, να κάνουν τα δύο τεστ την εβδομάδα», είπε ο Γιώργος Σκοδρας. «Συνεπώς, πλέον, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις».

Ο κ. Σκόδρας, εκφράζει την ελπίδα πως έστω «και αυτήν, την ύστατη ώρα οι κυρώσεις να λειτουργήσουν παιδευτικά – εκπαιδευτικά και να επικρατήσει η σύνεση ώστε να εμβολιαστούν όλοι, προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».

Όπως επισημαίνει, η πανδημία βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο της και «ή θα την ξεπεράσουμε ή θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ